'Adem Jashari' Pallati i Rinisë Kulturës dhe Sporteve 3d model
3dmdb logo
3DWarehouse
'Adem Jashari' Pallati i Rinisë Kulturës dhe Sporteve

'Adem Jashari' Pallati i Rinisë Kulturës dhe Sporteve

by 3DWarehouse
Last crawled date: 7 months, 3 weeks ago
Pallati i Rinisë i ndërtuar më 19.11.1977 me sipërfaqe shfrytëzyese prej 8136 m2, paraqet pjesën më atraktive të përmbajtjes së Qendrës sepse për çdo ditë dhe në mënyrë kontinuale shfrytëzohet nga të rinjët. Është i ndërtuar nga mjetet e vetëkontributit të qytetarëve të regjionit të Prishtinës. #Centre #gworld #Kosovo #Kosovë #kulture #pallati #Prishitinë #rinise #Sport #sporteve #Youth

Tags