Oturum Yöneticisi [Logon Method] 3d model
3dmdb logo
GrabCAD
Oturum Yöneticisi [Logon Method]

Oturum Yöneticisi [Logon Method]

by GrabCAD
Last crawled date: 1 year, 10 months ago
Here it’s my site and it’s my pc program. This program is usefull for close your Pc and very usefull. you must use one times and suprise. You will love it and you will say me “thank you”. and now this program has English language. This mean you can use very easly. Ok it’s enough. Just Download and use my Pc program.
You can Download from here:
http://papak365.wix.com/ozcanozaltin
İyi Günler Arkadaşlar ben bir program yazdım lütfen bu programı indirip kullanın görüşleriniz bekliyorum. daha yararlı ve daha kullanışlı neler yapabilirim. Bir kere deneyin hatta hep kullanın setup Çok hafif bilgisayarın kapanması için gerekli bütün işlemleri yapıyor. Sizin aklınızda bir soru oluşacak: diyeceksiniz ki zaten bilgisayarı kapatan bir tuş var bunu neden kullanayım?
Arkadaşlar bu program sadece bilgisayarı kapatmıyor ayarlanan bir süre sonra bilgisayarı kapatabiliyor mesela 2 saat sonra yada 3 gün sonra bilgisayarınız kapatabiliyor Ve hatta bu program 4 gün sonra bilgisayarınızı yeniden başlatabilir yada 3 gün 6 saat 20 dakika sonra uykuya alabilir.
Yapabilecekleriniz bunlarla sınırlı değil tabi ki Programın bir özelliği ise bilgisayarın uyku moduna girmemesini sağlıyor örneğin evden çıkmanız yada torrent ile bir dosya indirmeniz gerekiyor bu işlem uzun zaman alacak ama bu uzun zaman alacak işlem boyunca bilgisayarınızın başında bulunamayacaksınız. O zaman benim programım devreye giriyor programa tek söylemeniz gereken işlem bitene kadar bilgisayarın uyanık kalması. yada şöyle de yapabilirsiniz mesela işem 4 saat sürecekse 4 buçuk saat sonra bilgisayarı kapatmasını isteyebilirsiniz. Hepinize Kolay Gelsin.
Sadece indirin ve kullanın:
http://papak365.wix.com/ozcanozaltin

Tags